pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

subota, 8. svibnja 2010.

Versailles decoupage kutijica

Dok sam razmisljala kako da uredim svoju drvenu kutijicu, sjetila sam se naseg putovanja u Paris, prije par godina i to mi je definitivno bila inspiracija za kutijicu.Pronasla sam salvetu sa motivom, koji me podsjeca na dvorac Versailles, postupak isti kao i kod prethodne kutije: decoupage, sablona-koju sam kasnije obojala zlatnom bojom i 2K lak, u pukotine sam isto utrljala zlatnu uljanu boju (slabo se vidi, jer je svijetla boja).
Nemogu odoliti, a da ne stavim i neke fotografije LOUVRE  najveceg muzeja na svijetu, koji je izgradjen u 12 st. prvobitno kao dvorac, kroz povijest je mijenjao izgled, svrhu i stanovnike.
Nezaboravan VERSAILLES dvorac u blizini Parisa, koji je izgradio Louis XIII kao loviste i vrtove, a Louis XIV kralj Sunca, pretvorio je Versailles u simbol monarhije.
Posljednji niz fotografija su vrtovi Versailles, drvoredi, fontane i PETIT TRIANON ljetnikovac Marie-Antoinette. Nadam se, da ce te uzivati u fotografijama, sa naseg putovanja u Paris.

Broj komentara: 19:

  1. Preciosa la caja, me encanta.
    Besos desde España

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepa kutijica, a slike su mrak!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna, prekrasna, nježna kutijica i očaravajuće fotografije Louvra! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pregledala sam blog i odusevili me radovi. Zacaravajuce zaista. Verujem da je odmor bio jako lep, interesantan i pun lepih trenutaka. Slike su divne. A kutije,.... pravi profesionalac,zaista. Da mi je samo jednom jednu slicnu da uspem napraviti, mozda jednom uspem u tome, mada sam svesna da za to treba biti majstor. Bravo,bravo,bravo....

    OdgovoriIzbriši
  5. kutijica je predivna i baš asocira na Pariz! Slike su me oduševile i podsjetile kako je Pariz divan!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kutijica je super, a i slike također. .uf i ja bih u Pariz odmah. .

    OdgovoriIzbriši
  7. Gracias Marta.
    Hvala drage moje: Zondra, Ivana, Pipistrela, Tanema i cleo, puse:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Muchas gracias por tus amables palabras.
    Me encantan tus fotos y tus trabajos me parecen FANTÁSTICOS.
    Un abrazo desde Tenerife.

    OdgovoriIzbriši
  9. Gracias Reyes.
    Un abrazo desde Croatia

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako tebi dobro izgledaju ove šablonice. Meni ne uspijeva. Znam da vježba čini majstora, moram ustrajati. A slike neću komentirati, samo predobre su.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kutijica je prekrasna! Mislim da sam negdje naišla na ovu salvetu (barem se nadam da je to ta), ali nikako da ju uzmem jer si nisam mogla predočiti kako bi izgledala - sada znam! U Parizu nisam nikada bila, vjerujem da vam je bilo predivno (vidi se po tome što ste sve slikali) .. puno pozdrava

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala draga Goge i Sandra. Salvetu sam narucila internetom od NB hobby art, Zagreb.Puse:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Dobro jutro draga, uz kavicu šetam po Parizu, učim decoupage kroz tutoriale, a ti navrati emailom do mene da ti mogu poslati salvetni giveaway, pozdrav. Email je na popisu dobitnica . Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  14. Ma divnoooooo.Kutijice obožavam i nikad dosta,koliko god da ih navučem.Odlično ispadaju ovako 3D šablone,nisam još to uspjela.
    A Pariz...oooo Pari...je na popisu....a onda ću se i ja pohvaliti,stvarno divno!
    Hvala ti....baš me raznježilo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala draga loredana, nadam se da ti je prijala setnja Parisom (konacno sam ti poslala adresu).
    Ariana i ja sam se pomalo zarazila sa kutijicama, a Pariz ces sigurno obici, jos si mlada, mozda i vise puta...:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Terrific! What a beauty! You're so good! With such Skewes!

    OdgovoriIzbriši
  17. Thanks for your visit and your words, I am very elgante box, beautiful pictures of Paris ...
    Kisses from Spain

    OdgovoriIzbriši

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails