pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

četvrtak, 21. rujna 2017.

Novi list: Kultura zivljenja - interijeri & eksterijeriDragi svi,
 danas u Novom listu, u rubrici Kultura življenja: interijeri & eksterijeri, izašao je članak o meni i mojem kreativnom radu.
 Veliko hvala Karmen Bosnic urednici priloga Kultura življenja!
 U članku je predstavljen moj kreativni blog Biljana Shabby i Kreativna Udruga Shabby Chic koju sam osnovala, uoči jesenskog ciklusa radionica, namijenjenog svim ljubiteljima makeovera.
 Nemojte zaboraviti kupiti Novi list :) 
Clanak mozete procitati na portalu Novoga lista ovdjeHvala svima, koji me pratite!
 Uživajte u bojanju i kreiranju vlastitog doma!
                                                         xoxo Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails