pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

srijeda, 30. studenoga 2022.

Blagdanske dekoracije doma

 


Jednostavne ideje za Božićne i novogodišnje dekoracije doma.Božićna drvca, kuglice, lampice, ukrasi svugdje oko nas. Boje i mirisi nas podsjećaju da nam dolaze blagdani. Kažu da osobe koje odluče ranije ukrasiti svoj dom blagdanskim dekoracijama su sretnije. Ja sam pomalo krenula, osjećaj dječje radosti još uvijek me ne napušta. Uživajte u blagdanskom ukrašavanju doma.
Zašto ne drugačiji adventski vijenac.


U starinsku porculansku zdjelu, stavila sam cvjećarsku spužvu u koju sam učvrstila svijeće. Na površinu malo zelenih borovih grančica, koja šišarka i staklena kuglica.

Volim klasične, tradicionalne ukrase za bor i drvene orašare. Svake godine kolekcija se malo poveća.Od prošle godine su osim ukrasa i igračke za moju unućicu 💗Možete i sami napraviti ukrasni papir za poklone. Ja sam iskoristila svoje starinske valjke i njima dekorirala pak-papir.Zabavite se i pri tome uživajte.


Adventiranje je počelo, puno pozdrava sa bajkovitog adventa iz Opatije,

                                                                                        xoxo  Biljana
Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails