pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

utorak, 25. listopada 2022.

Dom i dizajn: Stari drveni prozor kao dekoracija u interijeru

 


Prenamjena starog prozora u dekorativni info display - plocu za pisanje. Originalni dekorativni detalj koji cini razliku, za prekrasnu Villa Meline na otoku Krku.
Prozor sam izbrusila i obojala zelenom akrilnom bojom za drvo jedanput da se ne izgubi patina tj. da se ispod boje vide sva oštecenja, nepravilnosti i trag vremena koji mu daje karakter i originalnost.

U gornje otvore stavila sam kokošju žicu na koju se mogu stavljati preporuke-vizitke restorana, konoba i sl. Prozor ima funkcionalnu i dekorativnu vrijednost.


U doljnjim otvorima je šperploča obojana crnom kredastom bojom ( boja za ploče za pisanje ) u tri sloja. Na ploci možete ispisati dobrodošlicu obitelji koja vam dolazi u goste. Reciklirajte i obnavljajte stare komade namještaja, jer produljenje životnog vijeka ima pozitivne učinke na okoliš.
Prenamijenjeni stari drveni prozor za Villu  Meline je originalan i personaliziran dekor, a istovremeno predstavlja dodanu vrijednost za privlačenje nove grupe okolišno odgovornih turista.Stari drveni prozori i okviri su savršeni za dekor - prenamjenu u display, oglasnu ploču, obiteljske fotografije, ogledalo i sl.

Do iduceg eko dizajna, puno pozdrava iz Rijeke,

                                                                  xoxo Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails