pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

petak, 27. svibnja 2022.

Uređenje doma: Ploca za pisanje kredom

 


Projekt uradi sam - prenamjena starog drvenog okvira u plocu za pisanje.

Prije  -  before


Poslije  -  afterZaboravljen stari drveni okvir prenamjenila sam u plocu za pisanje kredom. Ako imate stare okvire za slike, okvire od razbijenih ogledala, stari prozor i sl. reciklirajte ih i prenamijeniti u plocu za pisanje za dječju sobu, igraonicu, dvorište i sl.Stolar mi je na poleđinu okvira stavio mdf podlogu. Okvir sam bojala oker akrilnom bojom za drvo i dekorirala sa starinskim gumenim valjkom u zelenoj boji.


Plocu za pisanje bojala sam sa crnom kredastom bojom za ploce za pisanje u tri sloja - između ostaviti da se dobro osuši.Stari emajlirani loncic kao posuda za krede i plasticna posudica za spužvu.

Na ovoj ploci crtat ce djecje rucice i stvarati svoja prva umjetnicka djela u vrticu moje unucice.

Hvala Glasu Slavonije na objavi, clanak možete procitati ovdje

Do iduceg makeovera puno pozdrava iz suncane Rijeke,

                                                                     xoxo Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails