pin it

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

četvrtak, 3. siječnja 2019.

Dom i dizajn: Kako obnoviti stari drveni namjestaj?


Dobro razmislite, prije nego se odlucite zamijeniti ili baciti stari drveni komad namjestaja.
Uz malo truda, vremena i boje, mozete mu vratiti staro-novi sjaj i uklopiti ga u vas interijer.
Personalizirati cete ga prema vlastitom ukusu i potrebama i dobiti originalan komad namjestaja.

Prije  -  before

Poslije  -  after


Staru drvenu kutnu vitrinu prvo sam izbrusila, obrisala vlažnom krpom i bojala temeljnom, bijelom i pastelnom žutom akrilnom bojom.Unutrašnjost gornjeg staklenog dijela vitrine obojala sam žutom akrilnom bojom, a dekorirala bijelom bojom sa dekorativnim starinskim gumenim valjkom sa mustrom.Stakleni dio vitrine cu ispuniti starinskim, porculanskim čajnicima i šalicama.


Doljnji dio vitrine bojala sam bijelom bojom, tehnikom isprani izgled.Vrata sam dekorirala dekupaž tehnikom: motiv salvete Green Gate slagala sam kao vintage motiv tapete.Ključanice i viticasti dio - okvir sam istaknula zlatnom antik patinom. Unutrašnjost doljnjeg dijela sam također obojala žutom akrilnom bojom i vrata dekorirala valjkom.Istim motivom valjka dekorirala sam stranice ladice i stavila novu staklenu ručkicu.


Vitrina je kutna, ne zauzima puno prostora i funkcionalna. Bojanjem i redizajnom je personalizirana i prilagođena interijeru u kojem ce biti.


Želim vam svima zdravu, uspješnu i kreativnu Novu godinu!
Do iduceg makeovera, puno pozdrava i hvala svima što me pratite
                                                                                        xoxo Biljana


Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails