pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

petak, 17. siječnja 2020.

Dom i dizajn: Preuređenje starog namještaja


Antiknu klavirsku stolicu kupila sam u Garićima Udruga Stari put ( okolica Rijeke ) i odlučila je preurediti i uklopiti u interijer dnevnog boravka.
Recikliranje - obnavljanje starog namještaja je projekt koji me uvijek veseli.
To su unikatni i personalizirani komadi namještaja koji se ne mogu kupiti u trgovini.

Prije  -  before

Poslije  -  after


 Ova odbačena stara drvena klavirska stolica u novom ruhu dobila je novi dom i dalje će služiti kao dekorativan i funkcionalan komad namještaja.Drvenu bazu klavirske stolice sam obojala u kombinaciji dvije boje: bijela i pastelno zelena akrilna boja za drvo.
Stolicu sam odnijela u Rijeka Dekor gdje su tapaciranje odradili profesionalci.


Za dekoriranje klavirske stolice odabrala sam heklani milje - okrugli stolnjak koji sam dobila na poklon od prijateljice Tanje.
Ovo je jedan od načina kako da stare ručne radove prenamijenimo i damo im još jednu šansu da ponovo zablistaju u interijeru.
Doljnji volan je od pamučne šlingane dekorativne trake.
Nakon preuređenja drvenoj klavirskoj stolici produžila sam životni vijek i ovako personalizirana i dotjerana zablistala je u mom dnevnom boravku :)


Detalji čine razliku - novo sjenilo u mojoj radnoj kreativnoj sobi.
Do idućeg makeovera, puno pozdrava iz sunčane Rijeke,
                                                                         xoxo Biljana

2 komentara:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails