pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

ponedjeljak, 6. veljače 2023.

Restauracija - obnova starog namještaja

 


Svakom komadu starog namještaja možemo udahnuti novi život, iako smo skloni olako ga odbaciti i kupiti novi komad namještaja.

Obnavljanjem i preuređenjem kreirate unikatan komad namještaja, personaliziran i prilagođen vašim željama i interijeru


Prije  -  beforePoslije  -  afterPostoje različite tehnike oslikavanja namještaja. Fronte ladica sam preuredila i oslikala transfer tehnikom. Stara komoda dobila je nov izgled i uljepšala interijer na zadovoljstvo njene vlasnice Tatjane.

Detalji čine razliku, a oslikane fronte ladica su učinile totalnu transformaciju komode - lavandina.
Botaničko poljsko cvijeće stilizirano i pojednostavljeno kao livada. Nove raznovrsne cvjetno porculanske i staklene ručkice.
Ovako izgleda u interijeru vlasnice TatjaneDo idućeg makeovera, puno pozdrava,

                                               xoxo  Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails