pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

subota, 24. studenoga 2018.

Uređenje interijera: Dekoriranje zidova na kreativan načinZidove svoga doma možete dekorirati na različite načine. Kreativne ideje za ukrašavanje zidova su mnoge: umjetnicke slike, obiteljske fotografije, posteri, police, naljepnice, tapete itd.
Ovo je jedna od kreativnih ideja kako da ukrasite zidove u interijeru, a da pri tome ne potrošite puno novaca.

Prije  -  before

Proces traženja preko razlicitih oglasnika, portala aukcije i Udruge Stari put u Garicima ( okolica Rijeke ) je malo duži i neizvjesniji, ali me uvijek veseli.
Nakon prikupljanja slijedi proces bojanja, preuređenja i personaliziranja u postojeci interijer.


Na zidu gradim galeriju od ogledala i starinskih okvira, ovo je pocetak, mogu je stalno nadograđivati i mijenjati kad mi dosadi.
Zabavite se i uživajte u potrazi i izradi vlastitih unikatnih dekoracija.
Do iduceg makeovera, puno pozdrava iz kišovite Rijeke,
                                                                         xoxo Biljana

2 komentara:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails