pin it

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

petak, 10. svibnja 2019.

Udruga Sunce: Program Dalmatia Green projekt "Cirk Turizam - Cirkularno za održivi turizam"


Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Split i Kreativna Udruga Shabby Chic Rijeka zaključile su sporazum o suradnji u okviru programa Dalmatia Green te projekta "Cirk Turizam - Cirkularno za održivi turizam".

Udruga Sunce, educira, potiče i promiće kroz različite programe i projekte zaštitu prirode i okoliša.
Više o udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce možete pročitati ovdje

Projekt se sastoji  od održavanja kreativnih radionica obnavljanja starog namještaja privatnim malim iznajmljivačima u Splitsko dalmatinskoj županiji.
Na kreativnim radionicama privatni mali iznajmljivači u turizmu će naučiti kako da sami obojaju i preurede stari komad namještaja dajući mu novu namjenu i oplemenjujući ga umjetničkim dizajnom.

Produljenje životnog vijeka namještaja ima pozitivne učinke na okoliš te štednju sirovina i energije.
Istovremeno takav namještaj predstavlja dodatnu vrijednost za privlačenje nove grupe okolišno odgovornih turista.

Veseli me predstojeća suradnji i aktivnosti vezane za provedbu projekta tj. vođenje kreativnih radionica restauriranja starog namještaja.

Srdačan pozdrav iz sunčane Rijeke,

                                              xoxo Biljana

2 komentara:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails