pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

petak, 10. svibnja 2019.

Udruga Sunce: Program Dalmatia Green projekt "Cirk Turizam - Cirkularno za održivi turizam"


Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, Split i Kreativna Udruga Shabby Chic Rijeka zaključile su sporazum o suradnji u okviru programa Dalmatia Green te projekta "Cirk Turizam - Cirkularno za održivi turizam".

Udruga Sunce, educira, potiče i promiće kroz različite programe i projekte zaštitu prirode i okoliša.
Više o udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce možete pročitati ovdje

Projekt se sastoji  od održavanja kreativnih radionica obnavljanja starog namještaja privatnim malim iznajmljivačima u Splitsko dalmatinskoj županiji.
Na kreativnim radionicama privatni mali iznajmljivači u turizmu će naučiti kako da sami obojaju i preurede stari komad namještaja dajući mu novu namjenu i oplemenjujući ga umjetničkim dizajnom.

Produljenje životnog vijeka namještaja ima pozitivne učinke na okoliš te štednju sirovina i energije.
Istovremeno takav namještaj predstavlja dodatnu vrijednost za privlačenje nove grupe okolišno odgovornih turista.

Veseli me predstojeća suradnji i aktivnosti vezane za provedbu projekta tj. vođenje kreativnih radionica restauriranja starog namještaja.

Srdačan pozdrav iz sunčane Rijeke,

                                              xoxo Biljana

2 komentara:

 1. Zadovoljstvo korisnika je naš posao
  Koji je vaš projekt?
  Imate poteškoća u razvoju ili pokretanju projekta. Imate dobru inicijativu, ali banka je odbila pristup zajam. Svi ozbiljni ljudi koji trebaju posuditi novac iz logičnog razloga, ne odgađaju završetak vašeg projekta. Primajte našu brzu i zajamčenu kreditnu ponudu u roku od 72 sata. Za bilo koji zahtjev, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i bit ćete potpuno zadovoljni.

  E-mail: georges.matvinc@gmail.com
  WhastApp: +33756924191

  OdgovoriIzbriši

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails