pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

nedjelja, 23. lipnja 2019.

Romanticne Shabby Chic Košarice Za Heritage Boutique HotelOslikane i personalizirane drvene košarice - kutije za ulje i ocat za restoran Da Nonna u prekrasnom Heritage boutique hotelu Chersin u centru Fažane u Istri.
Više o Heritage hotelu Chersin možete pogledati ovdje

Prije  -  before

Poslije  -  after

Kao i prethodne košarice za kruh bojala sam tirkiznom i bijelom akrilnom bojom za drvo, personalizirala sam ih i prilagodila interijeru restorana - terase.Dekorirala sam sa cvjetnim i stiliziranim motivima starinskog dekorativnog valjka.Unutrašnjost kutije sam obojala akvarelski a vanjski dio tehnikom ispran izgled.Na prednjoj stranici je ime restorana ( transfer tehnika ) i vintage ružice ( decoupage tehnika ).Ove romantične shabby chic košarice - kutije bit će originalni i unikatni dekorativni detalj na stolovima Ristorante Da Nonna Cucina Mediterraneo, Heritage hotela Chersin u Fažani.


Do idućeg projekta, puno pozdrava iz Rijeke,
                                                        xoxo Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails