pin it

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Dodjela nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeca" 2017.


Hvala Međunarodnom komitetu za dodjelu nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" za 2017 godinu, na iznimnom priznanju i nagradi, koju sam dobila  za posebnu inicijativu i pregalaštvo u poduzetnickom stvaralaštvu za srednju i jugoistocnu Europu.
Hvala organizatoru Međunarodnom ekonomskom forumu Perspektive Dubrovnik
Projekt dodjele nagrada i priznanja SZS održan je u Dubrovniku, Hotel Sheraton, 02.-04.03.2018.
Dobrodošlica u hotelskoj sobi :)


Odmah prilikom dolaska u hotel, organiziran je prijam dobrodošlice.
Domacini: prof.dr. Siniša Zarić, predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja SZS i gosp. Vinko M. Ćuro, predsjednik Upravnog odbora MEF "Perspektive" Dubrovnik.
Krenuo je prvi dio programa: predstavljanja Projekta dodjele nagrada i priznanja "STVARATELJI ZA STOLJECA", laureati te dodjela :)


Nagradu dodjeljuju: dr. Sanja Popovic-Pantic, clan Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja SZS (Srbija), gosp. Stjepan Šafran, potpredsjednik Organizacijskog komiteta Svjetskog kongresa poduzetnika ( Hrvatska ), gđa Ljubica Kostic Bukarica, direktorica Posebnog odjela Svjetskog kongresa poduzetnika za žene-poduzetnice ( Crna Gora ), gosp. Darko Lesinger, izvršni direktor Svjetskog kongresa poduzetnika ( Hrvatska ).
Sutradan je održan Regionalni summit poduzetnika II dio.
Prezentacije dobrih slučajeva iz prakse - Tema 5: "Kreativnost kao sredstvo za uspješan start up i razvoj poduzetništva?!"
Kratak govor zahvale :)
Održana je gala vecera, uz poseban zabavno-revijalni program: DISCO INFERNO MAGIC, voditelji Vicko Dragojevic i Ivica Puljic.
Suprug Damir i ja spremni za zabavu i druženje :)Dubrovnik - povjesno svjetska baština, grad inspiracije, koji me uvijek iznova oduševljava.

Zahvalna sam, što sam dio ove posebne i iznimne priče...za kraj rijeci prof. dr. Siniše Zarića, predsjednika Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeca":
" Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistocnoj Europi "STVARATELJI ZA STOLJEĆA", želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme"
Hvala svima što me pratite i prepoznajete moj kreativni rad!
Puno pozdrava iz Rijeke,
                           xoxo Biljana

4 komentara:

 1. Draga Biljana, čestitke od srca! <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  ดูหนัง

  OdgovoriIzbriši

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails