pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

srijeda, 7. listopada 2020.

Eko dizajn: Kako obnoviti stari namještaj u turisticke svrhe?


 

Reciklirajte i obnavljajte stare komade namještaja i produžite im vijek trajanja. 

Budite drugaciji, originalni i uredite vaš dom, kucu za odmor ili apartman koji iznajmljujete u turisticke svrhe sa starim komadima namještaja koje ste dobili u nasljeđe i tako sacuvajte uspomenu na vama drage ljude.

Prije  -  before

Poslije  -  after
Staru stilsku komodu nakon brušenja i brisanja vlažnom krpom ( nakon sušenja ) bojala sam kombinacijom oker i bijele akrilne boje za drvo.
Vitice i ukrasne dijelove bojala sam tehnikom isprani izgled i dekorirala cvijetnom šablonom.
Unutrašnjost komode sam obojala sa oker - bež akrilnom bojom za drvo. Ovako preuređena bit će prenamijenjena u kuhinjski otok i prilagođena postojećem interijeru kuhinje.

Produljenje životnog vijeka namještaja ima pozitivne učinke na okoliš te štednju sirovina i energije. Istovremeno takav namještaj predstavlja dodanu vrijednost za privlačenje nove grupe okolišno - odgovornih turista. Do iduceg eko dizajna, puno pozdrava iz Rijeke,

                                                                               xoxo Biljana


Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails