pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

srijeda, 9. studenoga 2022.

Dom i dizajn: Romantican interijer

 


Dizajnirajte vlastiti interijer i krenite u avanturu uređenja u romanticnom stilu. Proces pronalaženja pojedinih komada namještaja i dekorativnih predmeta te njihovo bojanja i preuređenje za mene je proces koji veseli, motivira i inspirira.

Originalni komadi namještaja kupljeni na buvljacima, aukcijama i preko oglasnika. Svaki od njih prica svoju pricu, ja sam im dodala malo boje, dizajna i prilagodila svojem interijeru.

Međusobni sklad u svijetlim pastelnim tonovima i ravnoteža koje prostor cine ugodnim i romanticnim.


Prije  -  before


Starinsku kristalnu lampu kupila sam na buvljaku u Italiji. Hvala Lasersko Čišćenje koji su je strucno restaurirali - laserski ocistili. Nakon laserskog cišcenja lampu sam obojala zlatnom akrilnom bojom u spreju i vratila pojedine ukrasne kristale.Antikna kristalna zidna lampa na zidu moje kreativno - radne sobe, koju od milja zovem "suncana soba".

Luksuzni romanticni izgled interijera cine detalji npr. kristalne - zlatne ruckice na namještaju, ogledala koja daju elegantan chic izgled prostorije, kristalni - porculanski antikni lusteri i lampe i sl.

Stari drveni anđeo kupljen prošli mjesec na buvljaku u Ljubljani.

Dašak nostalgije: starinski porculanski cajnici i tanjuri kao dekor u shabby chic stilu vracaju nas u neka druga vremena. 
Moja novo - stara kristalna zidna lampa pridonijet ce ugodnom i toplom ozracju u mom savršeno - ne savršenom interijeru.
Budite originalni i uredite svoj dom kako vi volite, ne robujte stilovima.

Puno pozdrava,
                       xoxo Biljana

2 komentara:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails