pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

ponedjeljak, 26. travnja 2010.

Shabby decoupage drvena kutija






Ovu drvenu kutiju, sam uredila, da bih bar malo napravila reda u svom "kreativnom neredu".Obojala sam je akrilnom bojom, na rubove nanela vosak (zbog shabby efekta), zaljepila salvetu, a sa bocnih strana napravila cipku.
Cipku sam napravila pomocu heklanog miljea i glet mase za drvo i kad se osusilo, doradila malo bojom.Sad mi sluzi za drzanje laka i akrilnih boja za drvo.

Broj komentara: 10:

  1. Ovo si jako lijepo napraviala. Strašno mni se sviđa dio sa motivima, gdje si, ako dobro vidim, brusila i po motivu, uglavnom, nazire se shabby po motivu. I čipka sa strane ! Ma odlično je :))

    OdgovoriIzbriši
  2. super je, po minulem diši... reliefna čipka se mi še posebej dopade. krasno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala drage moje i ja volim cipku, a u zadnje vrijeme su mi sablone najnovije otkrice

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepa kutija, ja bih u njoj držala nakit. Već i ptice na grani znaju da obožavam te vintage ruže, iako mislim da ne postoji osoba koja taj motiv ne voli. Odlično, pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. sjajna kutija,sviđa mi se jako..preprekrasna je!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lindissima... adorei!
    Beijinho
    Elsa

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala drage moje LadyA, kaca i Elsa

    OdgovoriIzbriši
  8. Osupnuta sam ljepotom Vašeg cijelokupnog rada.Čarobno...sve je kao san!Od srca Vam želim Sretan Božić !

    Riječanka Agneza-Lošinj

    OdgovoriIzbriši

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails