pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Blagdansko uređenje doma: Kreativna ideja uradi sam


Dolazi blagdansko uređenje doma, budite kreativni, napravite sami svoje originalne blagdanske dekoracije i prilagodite ih svom interijeru.
Ja sam se ove godine odlucila za recikliranje, kako svjetske  kreativke kazu DIY SALVAGED JUNK PROJECTS.


Stare zahrđale grabljice i drvena vrata od stare kredence, nabavila sam u Udrugi stari put Garici ( okolica Rijeke ).Stara drvena vrata od kredence, bojala sam bijelom i oker akrilnom bojom za drvo.
Grabljice sam pricvrstila zicom i objesila odabrane ukrase - kuglice.


Ako zelite nesto drugacije, ovo je jednostavna kreativna ideja za vrata, umjesto klasicnog bozicnog vijenca.


Ove godine me posebno veseli moje vintage bozicno kristalno drvce. Sve je napravljeno od recikliranog materijala, kojeg sam nabavila u Udrugi stari put Garici.Na obojana stara drvena vrata od kredence postavljene su kristalne suze. Kristalne suze su dijelovi od starinskih kristalnih lustera. Postavila sam ih u obliku jelke - bora i pricvrstila pomocu malih eksera - cavlica.
Zadovoljna sam krajnjim rezultatom :) vintage kristalno drvce je jednostavno, elegantno i svecano :)
Ove godine imamo malu nordijsku jelu sa korijenom, koja ceka da se ukrasi :)


Do iduceg projekta uradi sam, puno pozdrava,
                                                                xoxo Biljana

3 komentara:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails