pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

nedjelja, 17. srpnja 2022.

Polja lavande u Istri

 


Jednodnevni izlet u središnju Istru i posjeta čarobnim poljima lavande.

Centralna Istra je top destinacija za izlet. Potražite ljubičasta polja lavnde čija boja i miris će vam oduzeti dah. Više godina posjećujem Istru i njena mirisna polja.

Lavanda Deklevi kod Višnjana: 
Prekrasna šetnica od cca 15 min. oko polja lavande, smilja, vinograda i maslenika.


Izletište Pekici ( OPG Pekica ) u blizini Svetvinčenta, javite se vlasnicima i oni će vas odvesti do polja lavande.
Histriele na staroj cesti Rijeka - Pula skrenete za Krnicu - Rakalj i uskoro ćete ga vidjeti sa desne strane.
Nadam se, da se ne bojite pčela i bumbara zuje na sve strane, ja sam odmah zaboravila na njihovo prisustvo upijajući miris i boje oko sebe.

Posjetite polja lavande u Istri i uživat ćete u bojama i mirisu. Usput posjetite i neki od srednjovjekovnih slikovitih gradova: Višnjan, Sv.Lovreč, Svetvinčenat,Motovun, Grožnjan, Bale, Sovinjak, Završje itd. itd.

Istra - Terra magica, uvijek joj se rado vraćam 💓💚💜

                                                                               xoxo Biljana

Nema komentara:

Objavi komentar

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails