pin it

http://biljanashabby.blogspot.com/

O meni

Moja fotografija
Rijeka, Croatia, Croatia
Zovem se Biljana Pantelic Adzaga, rodjena sam u Vukovaru, zivim u Rijeci. Preuređujem i oslikavam namjestaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu.Moj redizajn je jednostavan, romantican i personaliziran.Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu ne savrsenosti, koja osvaja, a povrh svega osjecaj topline vlastitog doma, koju sam kreiras i stvaras. Ako zelite nesto drugacije, romanticno i osobno, na pravom ste mjestu. Zelim s Vama podijeliti ljepotu kreativnosti.Dobrodosli na moju stranicu, unaprijed se radujem druzenju s Vama. Ako Vam treba savjet ili Vam se dopadaju moji radovi,pa zelite sebi ili vama dragim ljudima pokloniti originalan i mastovit poklon, slobodno me kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojate i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, dođite na moje kreativne radionice, javite se putem e-mail-a.

moj mail

utorak, 28. ožujka 2023.

Restauracija - obnova starog namještaja

 




Odbacena stara stilska fotelja restaurirana i personalizirana, sada je originalni komad namještaja u interijeru.

Prije  -  before


Poslije  -  after



Staru fotelju dobila sam na poklon od kuma sa Murtera. Drveni okvir fotelje bojala sam prvo temeljnom akrilnom bojom za drvo i dva puta plavom akrilnom bojom za drvo. Završni izgled sam postigla bijelom bojom, tehnikom isprani izgled.

Tapaciranje fotelje obavile su vrijedne ruke moje prijateljice Mirjane.







Za tapaciranje odabrala sam francuski plavi pastoralni motiv - dekorativno platno La toile de jouy, a vanjski dio fotelje je plava kockasta dekor zavjesa iz dječje sobe moga sina. 

Spoj novoga i staroga - uspomene iz djetinjstva.





Budite drugačiji od drugih: obojajte, uredite i prenamjenite stare komade namještaja, i pružite im još jednu šansu.

Uspješno spajanje i poštivanje okoliša i lokalnog nasljeđa i identiteta, učinit će vaš dom ( apartman, vilu, kuću za iznajmljivanje i odmor ) originalnim i autentičnim, bez obzira na stilove.

Hvala Glas Slavonije 💓 možete pročitati ovdje




Do iduceg makeovera, puno pozdrava iz Rijeke,

                                                                 xoxo Biljana

Broj komentara: 5:

sadrzaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails